Bereidingswijze
Voorbereiden
- Bereid het beslag zoals beschreven staat bij de dikke basis.
Bakken
- Leg wat ham, salami en ontbijspek in een koekenpan.
- Gebruik geen olijfolie of boter.
- Bak de vleeswaren aan beidde zijdes uit.
- Daarna voeg je pas iets olijfolie toe.
- Giet vervolgens beslag over de vleeswaren.
- Draai de pan rond, totdat alle beslag over de bodem verdeeld is.
- Zet het vuur iets lager, en laat de pannenkoek in zo'n twee minuten lichtbruin bakken.
- Als de bovenkant 'droog' is, dan is het goed.
- Keer de pannenkoek, eventueel met behulp van een deksel.
- Bak de andere kant nog ongeveer één minuut.
- Bak de rest van de pannenkoeken op dezelfde manier, tot het beslag op is
Op het bord
- Leg één pannenkoek op een mooi bord.
- Garneer met ruccola en snoeptomaatjes.